Mijn favorieten

Verkoop

U wilt uw woning of huis verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er en welke strategie heeft u nodig?

Wij als NVM makelaar behartigen alleen uw belang. In een vrijblijvende waardebepaling voorzien wij u van een eerste advies.
 
Wat mag u van ons verwachten?

  • Enthousiasme; een enthousiaste makelaar die verstand van zaken heeft, de buurt goed kent, uw woning verkoopt en u het werk uit handen neemt.
  • Betrokkenheid; niet alleen de makelaar Marcel heeft de woning voor het aanmelden bezocht, maar de binnendienst Frances en Lilian zullen de woning bezoeken zodat potentiële kopers aan de telefoon goed de woord worden gestaan en alles over de woning kunnen vertellen.
  • Communicatie; wij als Schouten Makelaars vinden het belangrijk dat u goed op de hoogte wordt gehouden van bezichtigingen en de reacties van kopers. Wij geven dan ook altijd direct een feedback van de bezichtiging. Daarnaast houden wij frequent contact met u over de marktontwikkelingen. 

Uw woning verkopen in 7 stappen
Hieronder leest u in het kort wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van uw woning. 

Stap 1: Vraagprijs bepalen

Stap 2: Het marketingplan opstellen

Stap 3: Uw huis verkoopgereed maken

Stap 4: De bezichtiging

Stap 5: De onderhandelingen

Stap 6: De ondertekening van de koopakte

Stap 7: Naar de notaris

 
Waarom NVM?
De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u een NVM-makelaar inschakelt bij verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. De NVM-makelaar staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. 

Wilt u meer weten over de verkoop van uw woning dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek!

https://www.schoutenmakelaarsalmere.nl/overons/contact/

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring